T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / PAMUKKALE - Kocadere Vali Mehmet Özgün Ortaokulu

Tunay KONAK - Müdür

    05.03.1978 tarihinde DENİZLİ-Merkez ilçesinde doğdum. İlkokulu Denizli-Merkez Kınıklı Basma Boya İlkokulunda bitirdim. Ortaokulu Denizli-Merkez Ortaokulunda, Ortaöğretimimi ise Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesinde tamamladım. Yüksek öğrenimimi 1998-2002 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinde tamamladım. İlk olarak öğretmenliğe 24.09.2002 tarihinde Muş-Bulanık ilçesi 75. Yıl Erentepe PİO İlköğretim Okulunda başladım. Daha sonra Van, Afyon ve Denizli-Çivrilde Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yaptım.

    2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında Denizli-Merkez Toki İlköğretim Okuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandım. Yaklaşık 6 ay görev yaptım.

     2010 Mart Ayında Denizli Merkez Kocadere Vali Mehmet Özgün İlk-Orta Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. Ağustos 2018 tarihinden itibaren okul müdürü olarak aynı kurumda göreve başladım ve halen göreve devam etmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

     Hizmet hayatımda Milli ve Manevi değerleri koruyan ve yaşatan, Atatürk ilkelerine bağlı, demokrasiye inanan,gelişimci-girişimci, nesil yetiştirme çabasında oldum. Çalıştığım ortamda, hep kolaylaştırıcı ve özverili çalışmayı ilke edindim. Çalışmalarımda desteklerinden dolayı tüm veli, öğrencilerim ve  öğretmen arkadaşlara teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım.